
Végre itt az igazán krémes, tartalmas tészták ideje! Ez az édesburgonyás-kolbászos szélesmetélt az új magyaros fűszerezésű tésztánkból már biztos, hogy az egyik őszi kedvencünk lesz! Olvass tovább a receptért!
Hozzávalók (2 főre):
- édesburgonya
- (növényi) tejszín
- vaj (vagy helyette növényi alternatíva)
- 3-4 gerezd fokhagyma
- fél szál kolbász
- só, bors
- majoranna
- 250 gramm MÍVES Tészta (magyaros fűszerezésű)
Így készítettük:
Az édesburgonyát megsütjük, majd a vajjal, (növényi) tejszínnel és a fűszerekkel elkészítjük belőle a tésztaszószunkat egy turmixgépben vagy aprítóban.
Ha kellően sűrű és krémes szószt kaptunk, átöntjük egy nagyobb serpenyőbe és hozzáadjuk az előtte lepirított kolbász karikákat.
Közben megfőzzük a tésztát, majd összeforgatjuk a szósszal.
Mi most Tésztamesterünk egy újdonságát, a magyaros fűszerezésű szélesmetéltet használtuk, de bármelyik tésztánkkal tökéletes lesz!
Készítsd el te is!
Próbáld ki te is és oszd meg az eredményt a #mivestesztarecept hashtag-gel, hogy mi is lássuk!
Szerezd be hozzá a kedvenc MÍVES Tésztád a webshopunkban vagy a hozzád legközelebbi viszonteladó partnerünknél!